Den udvidede fagpakke

Print Friendly, PDF & Email

Denne fagpakke  er først og fremmest kvalificerende til et bredt spektrum af længerevarende videregående uddannelser på universitetsniveau. Den tegnes af fagene engelsk A og historie A, samt samfundsfag B og matematik B og tager udgangspunkt i det meget konkrete spørgsmål hvordan kan videnskabeligt arbejde bidrage til samfundets udvikling?

Se fagenes sammensætning på dette link. 

‘Den udvidede fagpakke’ er en kombination mellem det internationale udsyn, der skabes i engelsk A, den dybere forståelse for Europas udvikling, der opnås gennem historie A, krydret med et solidt kendskab til analysemetoder og modellering fra matematik B og den forholden sig til aktuelle samfundsmæssige problemstillinger, som er alfa og omega for samfundsfag B.

På Det frie Gymnasium vil denne pakke netop ikke kun være adgangsgivende, men også og især almendannende, da hele vores skolekultur er gennemsyret af engagement for fordybelse og kritisk stillingtagen til virkelige problemstillinger, som en del af undervisningen. Da alle vores lærere har erfaring med at undervise både på HF og STX har de alle indgående kendskab til, hvad det kræver at læse videre på universitetsniveau.

I tillæg til de engagerede elever og undervisere, som kendetegner skolen, vil man på denne fagpakke, da den indebærer yderligere faglig fordybelse frem for andre HF-pakker, i udpræget grad nyde godt af det studiemiljø, som formes af vores pædagogiske varemærker: basisdemokrati i klasselokalet, fremadrettede formative evalueringer frem for karakterer og undervisning i øjenhøjde.

På følgende link kan du se et kort over, hvilke videregående uddannelser de forskellige studieretnings- og valgfag peger hen i mod. Det hedder Adgangskortet

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Hent