Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email
Ansøgning til skoleåret 23/24 og frem:

I kan opskrive jer ved nedenstående link.

8. klasses informationsmøde var tirsdag d. 8. november, og vi går nu i  gang med at optage elever til de kommende 8. klasser.

10. klasses informationsmøde var mandag d. 9. januar 2023. Vi starter optagelsessamtalerne til de kommende 10. klasser fra slutningen af januar.

Der er stadigvæk pladser både i de kommende 8. – og 10. klasse.

Så hvis du er interesseret i at gå her, så skriv dig op på nedenstående link, og du vil herefter blive inviteret til en optagelsessamtale.

Opskriv/opdater dit barn her
Ansøgning om optagelse sker via MitID.
Hvis ikke du har MitID, bedes du venligst kontakte skolen.

Skoleåret 22/23: Ansøgning og optagelsessamtaler:

Vi er nu godt i gang med skoleåret, men du kan fortsat skrive dig op. Vi kontakter dig for en samtale, såfremt der kommer en ledig plads.  Der er en lang venteliste til de nuværende 8. klasser.

Vi har lukket for optag til 9. klasse, mens der er en kort venteliste i 10. klasse.

Hvis du og dine forældre kommer til en samtale, vil denne handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Samtalen er således en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads. 

I forbindelse med optagelsen til vores klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale. 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.

Brug linket: Opskriv/opdater dit barn her til din ansøgning.