Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Ansøgning 8. – 10. kl. 2021 (og frem)

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2021-22 og frem, skal I opskrives via linket her på siden.

Vi optager i øjeblikket til de kommende  9. og 10. klasser.

Optagelse 8. kl. 21/22

Vi har en venteliste til de kommende 8. klasse. Skriv dig op, hvis du vil på liste, og du vil blive kontaktet for en samtale, såfremt der komemr en ledig plads.

Optagelse til  9. kl. skoleåret 21/22

Vi fylder løbende op til de kommende 9. klasser. Vi forventer, at vi starter skoleåret med en stor klasse, som vi så deler op til to klasser i slutningen af september. Hvis du er interesseret i en samtale, så skriv dig op på vores venteliste.

Optagelse til  10. kl. skoleåret 21/22

OBS: Kunst og Medier i 10. kl. er fyldt op til 21/22.

Samtalerne er i gang, og vi har en meget stor søgning. Hvis det viser sig, at der er for mange ansøgere til pladserne i klasserne, vil eleverne bliver optaget i den rækkefølge, de har ansøgt med de kriterier og forbehold, der er skrevet nedenfor. 

(For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.)

Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.
Opskriv/opdater dit barn her

Optagelsessamtaler

Vi holder informationsmøder for de kommende 8. og 10. kl. til skoleåret 22/23 i henholdvis november og januar. Hvis du er skrevet op og vil til samtale i forlæneglse af møderne, vil du bliver indbudt til en optagelsessamtale.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Samtalen er således en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads. 

I forbindelse med optagelsen til vores klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale. 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.

 

Brug linket: Opskriv/opdater dit barn her til din ansøgning.