Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Ansøgning 8. – 10. kl. 2021 (og frem)

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2021-22 og frem, skal I opskrives via linket her på siden.

Vi holder ikke som sædvanligt informationsmøder grundet Covid-19, men gå ind på hjemmesiden og læs om vores skole, og skriv dig op til en optagelsessamtale, hvis det er noget for dig.

Vi optager i øjeblikket til de kommende 10. klasser, hvor vi næsten har fyldt op pt.

Man kan dog stadigvæk søge, og man kommer dermed på en venteliste til klasserne.

OBS: Kunst og Medier i 10. kl. er fyldt op til 21/22.

Samtalerne er i gang, og vi har en meget stor søgning. Hvis det viser sig, at der er for mange ansøgere til pladserne i klasserne, vil eleverne bliver optaget i den rækkefølge, de har ansøgt med de kriterier og forbehold, der er skrevet nedenfor. 

Vi gør opmærksom på, at der til de kommende 8. og 10. klasser i øjeblikket er en stor søgning af piger. Vi vil derfor fremadrettet prioritere, at det er drenge, der tilbydes en optagelsessamtale, når der ansøges til klasserne, såfremt der er plads. Hvis du er en pige, skal du fortsat søge og vil komme på en aktiv venteliste.

(For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.)

Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.
Opskriv/opdater dit barn her

Optagelsessamtaler

Vi er fra januar gået i gang med samtalerne til det kommende skoleår, og vi regner med, at vi i løbet af de næste måneder har optaget alle elever til skoleåret 21/22.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Samtalen er således en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads. 

I forbindelse med optagelsen til vores klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale. 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.

Optagelse til  8. kl. skoleåret 20/21

8. klasse skoleåret 20/21:

Vi har fyldt klasserne op. Der er i øjeblikket en kort venteliste, så der er stadigvæk mulighed for en plads i dette skoleår, hvis der kommer en ledig plads. Så skriv dig op, hvis I ønsker at komme på ventelisten til de to 8. klasser.

Brug linket: Opskriv/opdater dit barn her til din ansøgning.