Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Skoleåret 22/23: Informationsmøder og optagelsessamtaler

Informationsmøderne til de kommende 8. og 10. klasser er afholdt. Hvis du vil til samtale i forlængelse af møderne, vil du bliver indbudt til en optagelsessamtale. Fra januar går vi i gang med optagelsessamtalerne. I 8. klasse er vi i gang, og samtalerne til de kommende 10. klasser starter i slutningen af januar.

Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til 8. og 10. kl. i 22/23, kan du fortsat skrive dig op, og vi kontakter dig for en samtale, såfremt der kommer en ledig plads.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Samtalen er således en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads. 

I forbindelse med optagelsen til vores klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale. 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.

Brug linket: Opskriv/opdater dit barn her til din ansøgning.

Ansøgning 8. – 10. kl. 2021/22 

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2021-22 og frem, skal I opskrives via linket her.

Opskriv/opdater dit barn her
Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.

Optagelse 8. kl. 21/22

Vi har en venteliste til de to 8. klasse. Skriv dig op, hvis du vil på listen, og du vil blive kontaktet for en samtale, såfremt der kommer en ledig plads.

Optagelse til  9. kl. Skoleåret 21/22

Lukket for optag.

Optagelse til  10. kl. Skoleåret 21/22

OBS: Kunst og Medier i 10. kl. er fyldt op til 21/22.

Vi er fyldt i de to klasser i dette skoleår, men du kan skrive dig op, og så vil du blive kontaktet, såfremt der kommer en ledig plads.

(For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.)