Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Skoleåret 22/23: Informationsmøder og optagelsessamtaler

Informationsmøderne til de kommende 8. og 10. klasser er afholdt. 

Vi er nu næsten færdige med at optage alle elever til de kommende klasser. Du kan fortsat skrive dig op, og vi kontakter dig for en samtale, såfremt der kommer en ledig plads. Vi vil dog i den næste tid priotere drengeansøgningerne først, hvis der kommer ledige pladser på begge årgange, da vi forsøger at få en nogenlunde fornuftig kønsfordeling. Der er en lang venteliste til de kommende 8. klasser og en kort til de kommende 10. klasser.

Hvis du og dine forældre kommer til en samtale, vil denne handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Samtalen er således en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads. 

I forbindelse med optagelsen til vores klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale. 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.

Brug linket: Opskriv/opdater dit barn her til din ansøgning.

Ansøgning 8. – 10. kl. 2022 og frem:

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2022 og frem, skal I opskrives via linket her.

Opskriv/opdater dit barn her
Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.

Optagelse 9. kl. 22/23

Vi har enkelte pladser til de kommende 9. klasser. Skriv dig op, hvis du vil til samtale. Vi tager ansøgerne i den rækkefølge, der ansøges.