Introforløb

Print Friendly, PDF & Email

Random image
Vi lægger stor vægt på, at alle får en god og grundig introduktion til livet på Detfri. Derfor bruger vi meget tid på introduktion og dialog i introforløbet.
De gamle elever planlægger i fællesskab med lærerne forløbet for at tage bedst muligt imod de nye elever. Du får mulighed for at lære din klasse, lærerne og de andre elever på skolen at kende og bliver samtidigt introduceret til skoledemokratiet. Vi tager til september på en 3-dages introtur tæt ved Rørvig.

På introturen forsøger, vi ud over det sociale fokus, at inddrage faglige kompetenceområder i fagene; idræt og naturfag.

Kompetencemål Beskrivelse

Idræt:

Eleven kan vurdere samspil mellem krop, træning og trivsel i et aktuelt og fremtidigt perspektiv.

På introturen vil du opnå en indførsel i idrætslivet på en måde, hvor vi har fokus på din trivsel og din krops identitetsfremmende udbytte af aktiviteter, personligt og i samspil med dine skolekammerater.

Naturfag:

Eleverne kan perspektivere naturfagene til omverdenen og relatere indholdet i fagene med henblik på en naturfaglig erkendelse. 

På vores introtur bor på vi på en naturskole, Helnæs Mølle, hvor du sammen med dine lærere og skolekammerater udforsker biodiversiteten i det naturskønne område. Derigennem forholder vi os til samspillet mellem natur, økosystemet og menneske.