Ny på det frie gymnasium

Print Friendly, PDF & Email

◄ Tilbage til livet på detfri

Velkommen som ny elev på Det frie Gymnasium

Når du er ny, er der meget at forholde sig til, hvad enten du er Drage-, gymnasieelev eller skal tage en hf. Alle skolens elever og ansatte gør deres bedste for, at du kan få en god skolestart.
Du vil i løbet af den første tid blive introduceret til skolens platforme Dapps og Lectio.
Det er vigtigt at du finder vej til disse platforme og vænner dig til dagligt at orientere dig i hvad der sker på skolen.
Det vil også være godt at du sætter dig ind i skolens værdigrundlag og studie- og ordensregler, som du kan finde her på hjemmesiden sammen med en generel beskrivelse af skolens mange dele.

Introforløb

Skoleåret starter for elever i Dragen, gymnasiet og det to-årige hf med en introuge. Introugen skal give dig indblik i skolen, i fagene, de andre elever, lærerne. Hver klasse har et klasseteam, som du vil møde meget i din første tid, og som vil hjælpe dig på vej. I introugen vil du også møde ældre elever, som vil guide dig gennem de første uger. Forhåbentlig får du i løbet af introen styr på det vigtigste, du skal bruge til din skolestart og kommer godt i gang med skoleåret både fagligt og socialt.